登录  | 立即注册

游客您好!登录后享受更多精彩

查看: 4|回复: 0

Оригінальний YEMAO ліхтар

[复制链接]

166

主题

166

帖子

516

积分

高级会员

Rank: 4

积分
516
发表于 6 小时前 | 显示全部楼层 |阅读模式
Хлопці

Хочу поділитися знахідкою, бо натрапив для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який перевершив очікування. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO реально вразив. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO ліхтар з акумулятором. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто виїжджаю на природу. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має регулювання яскравості. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо не треба тягати окремий зарядний пристрій. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що можна замовити зі знижкою до 30 %, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – має функцію енергозбереження; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо навіть перевершує деякі дорогі аналоги. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже планую взяти ще один для друга. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — я задоволений на 100 %.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-f303x-1600-lm/
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Archiver|手机版|小黑屋|Chaken可信通信 ( 粤ICP备16118490号 )

GMT+8, 2025-11-11 11:03 , Processed in 0.028511 second(s), 17 queries .

快速回复 返回顶部 返回列表